Sensitherapie
Etherische Olie Special!

Weet je even niet waar je in het leven staat of zit je met dilemma's, keuzes, etc?   
     

Wat kan ik voor je doen?

Momenteel zijn de mogelijkheden van behandelen beperkt en kan ik je vooral helpen met het samenstellen van een persoonlijke combinatie van etherische oliën. Deze olie special meet ik uit met een biosensor en geef daarbij meteen aan waar de olie jou bij kan helpen.

Tevens laat ik zien hoe je de olie special het beste kunt gebruiken.

Interesse? Neem contact op voor een afspraak!

Mocht je het fijner vinden om op afstand uitgemeten te worden dan is dat ook heel goed mogelijk.

Hoe ga ik dat doen? 

Ik neem ruim de tijd af te stemmen en te bekijken wat er nodig is om jouw vraag / probleem / dilemma op te lossen of eens van een andere kant te bekijken. Dit kan met een recente foto, maar ook via een telefooncontact (Skype of Facetime).

Meer informatie

Wetenswaardigheden


Terug naar overzicht

13-05-2020

NIEUW! Een persoonlijk samengestelde combinatie van etherische olie

Aan de hand van bloemenkaarten en met behulp van een biosensor wordt een persoonlijke op jouw zelf afgestemde olie uitgemeten, die bestaat uit een combinatie van een aantal etherische oliën. Tegelijkertijd is het mogelijk om op basis van de door jou gekozen bloemenkaarten een anamnese te maken en helpt de samengestelde olie om meer energie te krijgen. De gebruikte etherische olie is van een hoogstaande kwaliteit! Belangstelling? Neem dan contact op om een afspraak te maken.Terug naar overzicht