Sensitherapie
Corona-stress, burn-out, moe, stress in het algemeen?

Sensitherapie 

Speciaal in deze tijd is het fijn om een totaal behandeling te krijgen.

Sensitherapie is er op gericht om gifstoffen uit het lichaam te halen door het te ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten, te stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergiemeting), het wegnemen van de oorzaken en het direct op gang brengen van het proces met massagetechnieken en het vrijmaken van emoties.

Een basis consult kost € 50,00. Voor kinderen, die nog op de basisschool zitten, kost een consult € 30,00.


Etherische Olie Special

Een helemaal op jouw persoon samengestelde combinatie van etherische oliën

Een helemaal op jouw persoon samengestelde combinatie van etherische oliën.

Zit je niet lekker in je vel door corona-stress, vermoeidheid, burn-out klachten, etc dan kan ik jou helpen met een persoonlijk uitgemeten combinatie van etherische oliën. Deze combinatie van een aantal etherische oliën gaan jou juist in deze tijd helpen te ontspannen en het immuunsysteem opbouwen. Naast het samenstellen van de olie geef ik ook aan hoe je de olie het beste kunt gebruiken. De samenstelling gaat jou helpen om te ontspannen en/of de nodige energie te geven.

Een basis consult kost € 50,00 (inclusief de samengestelde olie - 10 ml). Voor kinderen, die nog op de basisschool zitten, vraag ik € 30,00 (inclusief de samengestelde olie - 10 ml).

Voor een uitgebreider consult waarbij we ook verder kijken naar de anamnese van de meting vraag ik € 65,00 (inclusief de samengestelde olie - 10 ml).

Een meting kan ook op afstand worden gedaan. Meer informatie nodig of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Extra:

Vind je het leuk om samen met een vriendin/vriend, zus/broer, langs te komen om allebei een olie uit te laten meten dan is dat ook heel goed mogelijk met inachtneming van de RIVM regels. Voor een basisconsult betaal je dan samen € 75,00 (inclusief de samengestelde olie - 10 ml).


E-mailen
Bellen