Sensitherapie
Energetische stress release

Contact

Ervaringen

Anja B.
24-09-18 07:32:02
Ik ben gaan inzien wat de kern van mijn onrust en moeheid is. Vanuit het verleden zijn er dingen blijven 'hangen', waarvan ik dacht dat ik ze 'een plaatsje' had gegeven. Uiteindelijk bleken ze nog zo aanwezig te zijn dat het mij belemmerde om energiek in het leven te staan. Het resultaat na een paar sessies is super.
Yolanda Gooris
06-08-18 14:06:48
Mijn ontmoeting met Margreet heeft mijn leven veranderd. Mijn manier van omgaan met voeding was n automatisch proces. Vaste boodschappen, vaste keuzes, zonder enig besef van voedingswaarden en de gevolgen hiervan. Door hier op attent gemaakt te worden was niet voldoende, pas na het ervaren van een andere manier van eten, kennis krijgen van de negatieve en ook vele positieve gevolgen hiervan gaf me een mindsite. Ik was me voor t eerst bewust wat ik allemaal in mijn mond deed, en wat dit met mijn lichaam doet. Dankzij de grote kennis die Margreet mij bood kon ik de stap maken om bewust boodschappen te gaan doen, andere producten te kopen, waardoor ik langzaam ben gaan ervaren en voelen wat een verbetering dit al heeft gegeven na een aantal weken. Ik ben niet alleen afgevallen ( n extraatje ) maar ik voel me veel beter, ben minder moe, sta positiever in t leven en heb meer vertrouwen in mezelf. Heel bijzonder dat alleen de keuze voor andere voeding zulke grote veranderingen/ verbeteringen teweeg heeft gebracht voor mij. Ik kijk dan ook terug met een groot gevoel van dankbaarheid dat ik de moeite heb genomen om dit proces samen met Margreet aan te gaan. Ik zal binnen mijn vriendenkring dit ze ook zeker aanraden.
Felicia vH
02-08-18 19:06:29
Wat ben ik blij dat ik bij MEES terecht ben gekomen! Altijd last van een moeilijke stoelgang en door inzicht te krijgen wat er voor mij wel en niet werkt, voel ik me al na een paar weken een stuk fitter.
De recepten die ik nu gebruik zijn ook nog eens heel erg lekker en gemakkelijk te maken.
Dank!