SENSITHERAPIE
Leefstijl aanpassen

Moe, futloos, ziek, meer energie nodig?    
     

 Wat kan ik voor je doen?

MEES Sensitherapie in combinatie met een andere kijk op voeding helpt om vitaal in het leven te staan.

Het lichaam geeft signalen af, die aandacht nodig kunnen hebben. Denk hierbij aan ziektes, gewichtsveranderingen, huidproblemen, allergie, overgevoeligheden, hoge bloeddruk, brandend maagzuur, stress, etc. Als je hier niet naar luistert doe je jezelf te kort. 

Sensitherapie is een uitstekend antwoord op de genoemde lichaamssignalen en kan een effectieve aanvulling op medische behandelingen, medicijngebruik, etc zijn. 


Hoe ga ik dat doen? 

Ik neem ruim de tijd om goed naar jou te luisteren en een individueel pakket aan te bieden dat het beste aansluit op jouw situatie en behoeften.

Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat niet direct om het volgen van een dieet, maar wel om meer inzicht te krijgen in de essentie van de juiste voeding. We denken vaak gezond te eten, maar krijgen we dan wel de voor ons essentiële voedingsmiddelen binnen?  

Meer informatie

Wetenswaardigheden


Terug naar overzicht

29-07-2018

Water, het goedkoopste medicijn - Dr. F. Batmanghelidj

Dit boek geeft inzicht waarom water drinken zo belangrijk is.
Alleen al het eenvoudig veranderen van de hoeveelheid water en zout die je opneemt, kan je helpen met het behandelen en voorkomen van tientallen ziektes, met het vermijden van kostbare medicijnen en met het genieteen van een energieke nieuwe gezondheid.
Zie de link naar het boek in de Winkel!

 Water de goedkoopste medicijn.jpeg


Terug naar overzicht