SENSITHERAPIE
Leefstijl aanpassen

Moe, futloos, ziek, meer energie nodig?    
     

 Wat kan ik voor je doen?

MEES Sensitherapie in combinatie met een andere kijk op voeding helpt om vitaal in het leven te staan.

Het lichaam geeft signalen af, die aandacht nodig kunnen hebben. Denk hierbij aan ziektes, gewichtsveranderingen, huidproblemen, allergie, overgevoeligheden, hoge bloeddruk, brandend maagzuur, stress, etc. Als je hier niet naar luistert doe je jezelf te kort. 

Sensitherapie is een uitstekend antwoord op de genoemde lichaamssignalen en kan een effectieve aanvulling op medische behandelingen, medicijngebruik, etc zijn. 


Hoe ga ik dat doen? 

Ik neem ruim de tijd om goed naar jou te luisteren en een individueel pakket aan te bieden dat het beste aansluit op jouw situatie en behoeften.

Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat niet direct om het volgen van een dieet, maar wel om meer inzicht te krijgen in de essentie van de juiste voeding. We denken vaak gezond te eten, maar krijgen we dan wel de voor ons essentiële voedingsmiddelen binnen?  

Meer informatie

Wetenswaardigheden


Terug naar overzicht

26-07-2018

Genezen is iets anders dan ziektes wegdrukken!

De missie van arts in ruste Hans Moolenburgh (92): mensen helpen zichzelf beter te maken. Arts sinds 1952. Regulier én alternatief onderzoekt hij op hun verdiensten, maar altijd vaart hij zijn eigen koers. Praktisch en helder verwoord. ‘Ik streef ernaar de omstandigheden zo te maken, dat de eigen genezing van mijn patiënten op gang komt. Dat vind ik schitterend!’

 NATUURLIJK MEDICIJN.pdf


Terug naar overzicht