MEES.logo  
Sensi®therapie richt zich op de oorzaak van de klachten. Wanneer je begrijpt wat jouw lichaam jou met klachten wil vertellen dan kunnen blokkades worden opgeheven en kan de energie weer stromen.


Hoe werkt Sensi®therapie?
Binnen de Sensi®therapie wordt er gemeten met een biosensor, nodig om de verschillende technieken binnen de Sensi®-therapie te meten, zoals o.a. drukpuntmassage, EFT (Emotional Freedom Techniques), Holistic Pulsing, Sensi Belly, Stress Release, edelsteentherapie, voeding- en allergiemeting, orthomoleculair, bloesem- en edelsteenremedies, etc.

De gedachtengang bij deze therapie is niet specialisatie, maar generalisatie. Niet focussen op een steeds kleiner gebied, maar met een brede kijk zoveel mogelijk deelgebieden bewerken.

Voor wie?
Ieder mens is uniek en heeft een innerlijke kracht en wijsheid in zich. Om deze kracht te voelen en bij deze wijsheid te komen moet je in balans zijn. Allerlei gebeurtenissen, omstandigheden of overprikkeling kan iemand, lichamelijk en/of emotioneel (meestal een wisselwerking) uit balans brengen.
De therapie is geschikt voor mensen die de grip op het leven kwijt zijn, wat bijv. is ontstaan door een gebeurtenis in hun leven die een grote impact heeft op het dagelijks functioneren (bijv. een groot verlies, ontslag, ernstige ziekte, een scheiding).
Sensitherapie is geschikt voor iedereen: zowel voor volwassenen als kinderen. Ook voor hele jonge kinderen is Sensitherapie geschikt doordat het een zachte, ontspannende behandelwijze is.

 

 

 

BAS (Basic Attachment Syndrome)
zie bij artikelen

 

 

 

 

 

 

 

 


Fiona (40 jaar):

Ik wist eerst niet goed wat ik kon verwachten van de therapie.
Margreet zorgt ervoor dat je op je gemak bent, en legt haar handelingen uit.
Ik heb de Sensitherapie als zeer prettig en intens ervaren.
Na de Sensitherapie voel je meer in balans.