MEES.logo  

xSensi®therapie INTENCE richt zich op mensen die ernstig ziek zijn of een chronische ziekte hebben.

Sensi®therapie INTENCE helpt deze mensen op weg naar zoveel mogelijk balans en herstel.

Hoe werkt Sensi®therapie INTENCE?
Ook hier wordt er gemeten met een biosensor, nodig om de verschillende technieken binnen de Sensi®-therapie te meten, zoals o.a. drukpuntmassage, EFT (Emotional Freedom Techniques), Holistic Pulsing, Sensi Belly, Stress Release, edelsteentherapie, voeding- en allergiemeting, orthomoleculair, bloesem- en edelsteenremedies, tincturen, vitaminen, mineralen, etc.

Het lichaam geeft zelf aan wat er nodig is om een juiste balans te krijgen om het herstelproces en/of de chronische ziekte zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Voeding speelt hierin ook een grote rol. Als je weet welke voedingsproducten je (tijdelijk) beter niet kunt eten dan help je hiermee jouw lichaam zichzelf te herstellen en optimaal in te zetten.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Johan:

Tijdens een bestralingsperiode van 7 weken (35 dagen) voor prostaatkanker, ben ik begeleid door Margreet om fysiek en mentaal sterk door deze periode heen te komen. Middels op maat uitgemeten remedies en aangepaste voeding ben ik zo goed door het hele proces gekomen waardoor ik vrijwel fulltime ben blijven werken.