MEES.logo  


Wat wil ik bereiken?

Ik wil mensen leren vertrouwen te hebben in hun eigen mogelijkheden, hun eigen vitaliteit en het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door inzicht te geven in het ‘opslagsysteem’ van emoties kunnen grote stappen gezet worden naar een goede balans tussen gezondheid en vitaliteit.

De Sensitherapie heeft veel technieken ter beschikking, die het mogelijk maken in korte tijd een optimale balans tussen gezondheid en vitaliteit te laten ontstaan.

Zelf heb ik naast mijn opleiding Sensitherapie, SensiPlustherapie, Sensi Intence en de Sensi Module CLC/PLC veel ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van mensen via o.a. Slachtofferhulp, vrijwilligerswerk in hospices, topsportbegeleiding, stervensbegeleiding, maar ook met één-op-één coaching bij lastige trajecten.

De combinatie Sensitherapie, Access Consciousness The Bars, Reiki, vitaliteits- en ontspanningscoaching werkt in mijn ogen perfect.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leonie:
“Margreet heeft mij geholpen toen ik in een hele stress volle periode zat. Door het fijne contact met Margreet en de rustige praktijkruimte voelde ik me meteen op mijn gemak. De behandelingen hebben mij meer inzicht in mijn leven gegeven, het heeft me geholpen om dingen los te laten en verder te kunnen. Ik voel me rustiger, energieker en meer in balans. Margreet, hartelijk dank hiervoor en ik hoop dat meer mensen de weg naar jouw praktijk vinden!”

“Mijn zoon (11) zat door de scheiding al een tijdje niet lekker in zijn vel. Bij binnenkomst voelde hij zich meteen op zijn gemak bij Margreet en door de behandelingen kon hij stukjes van de scheiding verwerken. Het gaat nu weer goed met hem. Dank je wel Margreet!”


 

 


Margreet
Margreet Götz