Energie- en Sensitherapie

Leefstijl aanpassen

MEES

 

Sinds 2014 ben ik Sensitherapeut. Vóór 2014 heb ik allerlei trajecten doorlopen vanaf het moment dat ik in een burn-out terecht ben gekomen. Ik kan mezelf met recht een ervaringsdeskundige noemen.

In eerste instantie ging ik met mijn klachten naar de huisarts, die mij prima heeft geholpen. Echter, ik kwam maar niet verder om uit de burn-out te komen. Toen is mijn zoektocht begonnen.

In mijn omgeving wist iedereen wel iemand of een instelling waar je goed terecht zou kunnen. Nadat ik veel trajecten heb doorlopen, kan ik niet anders dan tot de conclusie komen dat het verwerken van achterliggende emotionele ladingen van mijn klachten, de juiste voeding èn water drinken voor mij de oplossing is geweest.

In mijn praktijk komen mensen die, naast de reguliere geneeskunde, zoekende zijn naar een andere benadering van hun klachten. Ze zijn op zoek naar de emotionele achtergrond van hun gezondheidsklachten (zoals vermoeidheid, burn-out, futloosheid, stress, (chronische) fysieke klachten, depressie, allergie, etc) en hoe daarmee om te gaan, zodat ze verder kunnen.MEES Energie- en Sensitherapie is een combinatie van mijn opleiding tot Sensitherapeut (met de diverse specialisaties) en allerlei cursussen en therapievormen die ik daarnaast heb gedaan. Denk hierbij aan Reiki, Access Consciousness the Bars, Quantum Touch, maar vooral ook mijn eigen energie. 

Naast mijn eigen ervaring bied ik een breed pakket aan mogelijkheden, waarbij de juiste voeding een hele belangrijke rol speelt.

Margreet Götz