Energie- en Sensitherapie
 
Leefstijl aanpassen

MEES

 

 

Als Energie- en Sensitherapeut begeleid ik mensen die het nodig hebben om anders te kijken naar hun huidige manier van leven qua energie, voeding en mogelijk willen afvallen.

In mijn praktijk komen veelal mensen die niet lekker in hun vel zitten of naast de reguliere geneeskunde zoekende zijn naar een andere benadering van hun klachten. Ze zijn op zoek naar de emotionele achtergrond van hun gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid, burn-out, futloosheid, stress, (chronische) fysieke klachten, depressie, allergie, een tekort aan vitaminen/mineralen, etc en hoe daarmee om te gaan.


MEES Energie- en Sensitherapie is voortgekomen uit mijn opleiding tot Sensitherapeut (met de diverse specialisaties) en allerlei cursussen/therapievormen die ik daarnaast heb gedaan. De combinatie hiervan met mijn eigen hoog-sensitiviteit (HSP), maakt dat cliënten binnen korte tijd geholpen kunnen worden weer energiek in het leven te staan. 

Ik bied een breed pakket aan mogelijkheden, waarbij wat mij betreft de juiste voeding ook een hele belangrijke rol speelt.

Margreet Götz