SENSITHERAPIE
Leefstijl aanpassen

MEES

 

 

Als Sensitherapeut begeleid ik mensen die het nodig hebben om anders te kijken naar hun huidige manier van leven qua energie en voeding.

In mijn praktijk komen veelal mensen die niet lekker in hun vel zitten of naast de reguliere geneeskunde zoekende zijn naar een andere benadering van hun klachten. Ik stimuleer en coach mensen waar ze extra energie nodig hebben.

Als Sensitherapeut ben ik op zoek naar de emotionele achtergrond van gezondheidsklachten, zoals vermoeidheid, burn-out, futloosheid, stress, (chronische) fysieke klachten, depressie, allergie, een tekort aan vitaminen/mineralen, etc.


MEES Sensitherapie is voortgekomen uit mijn opleiding tot Sensitherapeut (met de diverse specialisaties, zoals de Plus, de Module en de Intence) en allerlei cursussen/therapievormen die ik daarnaast heb gedaan. De combinatie hiervan met mijn eigen hoog-sensitiviteit (HSP), maakt dat cliënten binnen korte tijd geholpen kunnen worden weer energiek in het leven te staan. 

Verder ben ik 'opruim coach' in de breedste zin van het woord.

Ik bied een breed pakket aan mogelijkheden, waarbij wat mij betreft de juiste voeding ook een hele belangrijke rol speelt.

Margreet Götz