MEES.logo  
Laatste levensfase


Het is vaak moeilijk om precies aan te geven waar je behoefte aan hebt als je weet dat je in jouw laatste levensfase bent. Er verandert plotseling van alles. Gevoelens van boosheid, angst, verdriet en rouw kunnen overweldigend en onbekend zijn.

Je hebt in veel gevallen niet alleen te maken met eigen emoties, maar ook met die van de directe omgeving. Ondanks het meeleven van familie en vrienden, kun je toch een gevoel van eenzaamheid ervaren. In deze moeilijke fase kan het fijn zijn als er iemand is die jou kan laten ontspannen en naar jou luistert zonder oordelen.
 
Ik kan helpen om tot ontspanning te komen en een luisterend oor bieden. Het kan ook zijn dat de mensen in jouw omgeving niet goed weten welke houding ze moeten aannemen. Dit zal mogelijk ook extra spanning met zich meebrengen, terwijl je er juist zo'n behoefte aan hebt dat ze 'gewoon' blijven doen.

Voor deze begeleiding vraag ik alleen een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km en geldt er een maximale reistijd van 30 minuten rond 's-Hertogenbosch.

 


Margreet
Margreet Götz