SENSITHERAPIE
Leefstijl aanpassen

Moe, futloos, ziek, meer energie nodig?    
     

 Wat kan ik voor je doen?

MEES Sensitherapie in combinatie met een andere kijk op voeding helpt om vitaal in het leven te staan.

Het lichaam geeft signalen af, die aandacht nodig kunnen hebben. Denk hierbij aan ziektes, gewichtsveranderingen, huidproblemen, allergie, overgevoeligheden, hoge bloeddruk, brandend maagzuur, stress, etc. Als je hier niet naar luistert doe je jezelf te kort. 

Sensitherapie is een uitstekend antwoord op de genoemde lichaamssignalen en kan een effectieve aanvulling op medische behandelingen, medicijngebruik, etc zijn. 


Hoe ga ik dat doen? 

Ik neem ruim de tijd om goed naar jou te luisteren en een individueel pakket aan te bieden dat het beste aansluit op jouw situatie en behoeften.

Voeding speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat niet direct om het volgen van een dieet, maar wel om meer inzicht te krijgen in de essentie van de juiste voeding. We denken vaak gezond te eten, maar krijgen we dan wel de voor ons essentiële voedingsmiddelen binnen?  

Meer informatie

Wetenswaardigheden


Terug naar overzicht

21-02-2019

Hoge bloeddruk en ........ suiker!!

Dr. James DiNicolantonio: ‘The Salt Fix’ /
Wees niet bang om wat zout op uw zachtgekookte eitje te doen, want zout blijkt niet de voedselduivel waarvoor het wordt weggezet. Volgens de Amerikaanse cardiovasculair wetenschapper James DiNicolantonio kan voldoende natrium zelfs helpen de obesitas-epidemie te keren.

 Hoge bloeddruk en... suiker.pdf


Terug naar overzicht