MEES.logo  


 

Ervaringen

Carola (51 jaar):
Door hevige tegenslagen in mijn leven had mijn rugzak een behoorlijke kop. De vraag of Sensitherapie iets met me zou doen bleef maar hangen in mijn hoofd. Uiteindelijk toch de stap genomen en contact gezocht met Margreet. Nu enige tijd verder ben ik zo blij dat ik deze stap dus genomen heb want hierdoor is mijn rugzak echt bijna leeg. Dankzij Margreet, een zeer rustgevend, luisterend, begripvol en vooral deskundig persoon. Voel me ondanks het toch therapie is, altijd op mijn gemak bij haar.

Leonie:
“Margreet heeft mij geholpen toen ik in een hele stress volle periode zat. Door het fijne contact met Margreet en de rustige praktijkruimte voelde ik me meteen op mijn gemak. De behandelingen hebben mij meer inzicht in mijn leven gegeven, het heeft me geholpen om dingen los te laten en verder te kunnen. Ik voel me rustiger, energieker en meer in balans. Margreet, hartelijk dank hiervoor en ik hoop dat meer mensen de weg naar jouw praktijk vinden!”

“Mijn zoon (11) zat door de scheiding al een tijdje niet lekker in zijn vel. Bij binnenkomst voelde hij zich meteen op zijn gemak bij Margreet en door de behandelingen kon hij stukjes van de scheiding verwerken. Het gaat nu weer goed met hem. Dank je wel Margreet!”

Fiona (40 jaar):
Ik wist eerst niet goed wat ik kon verwachten van de therapie. Margreet zorgt ervoor dat je op je gemak bent, en legt haar handelingen uit. Ik heb de Sensitherapie als zeer prettig en intens ervaren. Na de Sensitherapie voel je meer in balans.

Klaartje:
Bij Margreet geen traditionele behandeling, kijken sec naar een klacht en deze behandelen. Nee, de Sensitherapie gaat uit van een holistische benadering, kijken naar heel de mens, naar het totaal. Klachten zijn uitingen van diverse oorzaken. Spoor deze oorzaken op en de klachten zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Geen lange gesprekken, Margreet voelt en/of meet waar de blokkades zitten met behulp van bijvoorbeeld drukpuntmassage, holistic pulsing en edelsteentherapie. Geen hocus pocus maar opheffing van blokkades in de energiebanen.
Margreet heeft bij mij de balans op energetisch, lichamelijk en geestelijk nivo hersteld. Ben nu veel meer in balans, minder snel overprikkeld en niet zo snel meer moe. Al met al heb ik door de behandeling meer innerlijke rust gekregen en kan ik duidelijker mijn grenzen aangeven. Door deze begrenzing is letterlijk en figuurlijk ruimte ontstaan. 

Johan:
Tijdens een bestralingsperiode van 7 weken (35 dagen) voor prostaatkanker, ben ik begeleid door Margreet om fysiek en mentaal sterk door deze periode heen te komen. Middels op maat uitgemeten remedies en aangepaste voeding ben ik zo goed door het hele proces gekomen waardoor ik vrijwel fulltime ben blijven werken.